Bemutatkozás

 

🤍 Szeretettel köszöntelek!

 

Az életem nekem is, mint sok mindenkinek változatos volt és most is az. Ha a lelkünk első sugallatára hallgatunk, aszerint döntünk, és kitartunk mellette, akkor a helyes döntésünket visszaigazolja az ÉLET.

💜 Tornász évek

A mozgás iránti szeretetem még gyerekkoromban kezdődött. Tizenkét éves torna pályafutásom során többszörös országos bajnok, 3 éven keresztül aranyjelvényes, valamint több éven át ” jó tanuló-jó sportoló” voltam. Közben 2 évig úsztam is.

🖤 Végzettségek

Rövid ideig földrajz-testnevelés szakos általános iskolai tanárként dolgoztam, közben pedig középfokú női torna edzői képesítést szereztem a Magyar Testnevelési Egyetemen. Később gerinc és hatha jóga oktatói képzést is elvégeztem a Mandala Jógastúdióban.

💙 Anita Fitnesz és Szépségszalon

Az Anita Fitnesz és Szépségszalont Debrecenben 2002 nyarán nyitottam meg, amit 2016 decemberében szüntettem meg és 2017 januártól a Lélekút központban folytattam tovább a segítségnyújtást szintén Debrecenben.

Mivel vallom és megtapasztaltam, hogy az embert test – lélek – szellem (tudat) egységeként kell kezelni, így a test formálásával is foglalkoztam. 15,5 évig tartottam tornát és 4,5 évig jógát.

💚 Spirituális végzettségek, képességek, életút

A spiritualitás felé a nyitottságom igazán 20. éve kezdődött egy reiki tanfolyammal.

  • Végeztem Reiki I, II, Mesteri, Pránanadi I, II, angyal, táltos, reinkarnációs tanfolyamokat.
  • Megtanultam cigány és Tarot kártyát vetni.
  • 5 éven keresztül heti rendszerességgel mantráztam egy közösségben.
  • Kronobiológia szerint iránymutatást tudok nyújtani a személyiség jellemzésben.
  • Asztrológiát tanultam.
  • Meditációs és mantra esteket 12. éve tartok.
  • Médiumi (tisztánlátó, tisztánérző, tisztánhalló, stb.), valamint tisztítói, harmonizálói képességeimmel 11. éve segítek a hozzám fordulóknak.
  • Föld Anya és Kundalini beavatásokat kaptam meg. Utam, hogy ezeket a lehetőségeket is átadjam azoknak a vendégeknek, akik a lelkük első sugallata szerint az adott időpontban érzik, hogy szükségük van rá.

Ezen szolgáltatásaim egyik nagy előnye, hogy TÁVban is, tehát 1. telefonon, 2. online (Messenger-en, Viber-en, Skype-on, WhatsApp-on) és 3. éteren keresztüli “találkozás” során a tisztítások, a harmonizálások, a médiumi útmutatások és a beavatások ugyanúgy működnek és ugyanolyan erősséggel, mintha személyesen találkoznánk egy térben. Így egy kicsit nagyobb térben vagyunk. 

A folyamatosan bővülő magyar ajkú vendégeim száma nemcsak sok magyarországi, hanem 18 külföldi országban található településen élnek.

A tisztítás és a harmonizálódás után a tisztánlátó, tisztánérző, tisztánhalló képességeim által lecsatornázott információk beigazolódását a vendégeim folyamatosan visszajelzik, így folyamatosan visszajönnek, és bátran ajánlanak az ő családtagjainak, ismerőseinek is.

Ezek a beavatások, a tisztítások, a harmonizálások, az információk lecsatornázása a médiumi képességeimmel, valamint a lelkem első sugallatára való figyelés, aszerint való döntés, és kitartás a döntésem mellett segít abban, hogy a jelenemet mindig a lehető legboldogabban éljem meg.

Kívánom Neked is, hogy minél hamarabb megtaláld az utadat, és éld meg minden pillanatát a lehető legboldogabban!

💛 Jelenlegi szolgáltatásaim

🧡 Segítségnyújtási lehetőségeim TÁVban történnek

1. telefon (én hívlak)
2. online (Viber, Skype, Messenger, WhatsApp, Zoom),
3. éteri kapcsolódással, bárhol tartózkodom a világban és a kedves Vendég bárhol is tartózkodjon a megbeszélt időpontban (sem személyesen, sem telefonon, sem online).

❤️ Szeretettel: Körtvélyesi Anita médium (tisztánlátó, tisztánhalló, tisztánérző)


9 évesen BÓGNI

11 évesen HÁTRASZALTÓ a gerendán

15 évesen FLICK

Hozzászólások lezárva.