Médiumi útmutatás és harmonizálás

Az egyéni beszélgetés a test, aura, lélek, előző életek, személyiségjegyek, munka, anyagi helyzet, emberekkel való kapcsolatok, ingatlanok, autók, blokkok, átkok, sors, stb. tisztításával, majd harmonizálással folytatódik.

Utána pedig a médiumi (tisztánlátó, tisztánérző, tisztánhalló, stb.) képességeimmel lecsatornázom az Égiektől azt az információt, amit az adott napon szükséges tudnod.

Hiszen a látható dolgok sokszor a láthatatlanokból indulnak ki.

 

A további videókat itt is megnézheted.


Ezeken az életterületeken tudom feltárni a problémák valódi okát, tisztítani (jelen élet, előző élet, párhuzamos élet és párhuzamos dimenzió, szférák szintjén is – hiszen sokszor nem ebből az életből fakad a probléma), harmonizálni és helyes utat, utakat mutatni:

Személyiség jegyeid; külsőddel kapcsolatos problémák; vagyoni helyzeted, anyagi gondjaid; bárki, vagy bármi elengedésének a problémája; kommunikációs problémák; kapcsolatokban lévő problémák; otthonnal, családdal kapcsolatos tudnivalók; szomszédokkal való kapcsolat; magzati kommunikáció megtanítása; gyermekek problémáival kapcsolatos iránymutatás; anya – gyermek, apa – gyermek kapcsolat; párkapcsolat, szerelem, érzelmek; vágyak.
A lelked (és a hozzátartozóid lelke) melyik szféra melyik alszférájából jött, és milyen életfeladatot hozott magával.
Munka; házasság, élettársi kapcsolat, együttélés; üzleti kapcsolatok; külvilághoz való viszony; spirituális képességek; komfortzónán kívüli teendők; magasabb szintű tanulmányok; cél; hivatás; szabadságvágy. Álmok, amelyeket nem tudsz megfejteni. Barátok; hobbi; életfeladat.
Szeretted elmenetele a túlvilágra, a szellem tisztítása és a szellem útjának a követése a megfelelő szféra megfelelő alszféráiban.
Előző életek, párhuzamos életek és párhuzamos dimenziók feltárása, kitisztítása, problémák megbeszélése. Jövőbeni lehetőségek megmutatása. Stb.

Videó #1. Harmonizálás-útmutatás-személyiség jellemzés-reinkarnáció


ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

  • A vendégeim nagyon széles társadalmi rétegből érkeznek hozzám, nemzetközi cég vezérigazgatója, vállalkozók, tanulók, anyukák, spirituális tanácsadók, stb. Hiszen a szólás is azt mondja: „nem látja a fától az erdőt”. Vannak olyan élethelyzeteink, amikor gondolatilag, érzelmileg, lelkileg annyira benne vagyunk a problémáinkban, hogy egyedül nem tudjuk átlátni, nem tudjuk megoldani őket.

  • A vendégeim nagyon széles életkori skálából érkeznek. A legfiatalabb vendégem 14 évesen jött hozzám (természetesen a szülőjével), a legidősebb vendégem pedig 82 éves. Mindenkiben ott van a tudatosság, hogy jó úton haladjon tovább, csak sokszor nem tudja a módját.

  • Sok magyarországi településen élő vendégen kívül, eddig 20 külföldi országban élő magyar vendég is igénybe vette és veszi a szolgáltatásaimat.

  • Segítségnyújtási lehetőségeim TÁVban történnek:
   1. telefonon (én hívlak),
   2. online (Viber, Messenger, Skype, WhatsApp),
   3. éterben (sem személyesen, sem telefonon, sem online) való “találkozás” során a töltések, harmonizálások, útmutatások ugyanúgy működnek távban, mintha egy térben lennénk, csak egy kicsit nagyobb térben vagyunk.

   A vendégeim nagyon különböző helyszínen tartózkodnak a tisztítás alatt. Otthon, iroda, tópart, autó, stb. (Ők már csak tudják.)
   Ha TELEFONON történik a tisztítás, akkor:
   1. természetesen én hívlak Téged, neked semmilyen plusz költségbe nem kerül és időben is ugyanannyi, mintha személyesen találkoznánk,
   2. bármilyen helyszínen vagy, ami jó számodra, a headsettet tedd a füledbe, vagy ha nincs, hangosítsd ki a fejed mellett a telefont, hogy ne kelljen tartanod a készüléket,
   3. ülj, vagy ha tudsz, feküdj le kényelmesen, és ha úgy érzed, takarózz be!

  • Ha van 18 év alatti gyermeked, kérheted az ő beleegyezése nélkül a tisztítását, harmonizálását. Ha 18 – 21 év között van, akkor az Égiek eldöntik, hogy lehet-e. Az ettől idősebb családtagok esetén nekik kell kérniük tőlem, hogy tisztítsam abban az időben, amíg téged tisztítalak.
   Árban nem kerül többe, hogy egyszerre akár 5 embert is tisztítsak, harmonizáljak, ha ők a gyermekeidházastársad, élettársad és barátod, akivel együtt élsz.
   Ha ezeken kívüli közeli családtag kéri a tisztítást, nekik 10 000 Ft-ba kerül fejenként a tisztítás, harmonizálás.

  • A tisztítás és a harmonizálás milyensége, mennyisége, erőssége és a lecsatornázott útmutatások információi attól függnek, hogy a Te LELKED leszületés előtt, a szférában, a beszélgetésünk időpontjára vonatkozóan mit határozott meg.
   Tehát, olyan mértékben leszel letisztítva, harmonizálva, amilyet a lelked meghatározott az adott napra a szférában. Olyan információkat tudhatsz meg, amiket aznapra tudnod kell.
   Vannak, amiket aznap nem fognak megmondani az Égiek, hiszen valaminek meglepinek is kell lennie! 😉 🙂
   Így tudsz a lehető legoptimálisabban haladni előre!

  • Az univerzum törvényei szerint dolgozom. Az Égiek alapban mindenkit védelmeznek. Csak azt lehet megtudnod a másikról, amit karmád – sorsod szerint tudhatsz. Ha valakivel megoldandó problémád van, minden olyan információt megtudhatsz róla, ami segít abban, hogy a kettőtök között a karma a lehető legkönnyebben és leghatékonyabban meg legyen oldva, de semmi olyat, hogy a másiknak milyen kis vagy nagy titka van, milyen hétköznapi dolgai vannak.

  • Minden spirituális segítőnek meg van az egyéni útja, hogyan segítsen a hozzá fordulóknak. Ezeket a lelkünk fenn a szférában, leszületés előtt határozta meg. Az én segítségnyújtásom úgy történik, hogy az elmondott élethelyzetek, feltett kérdések után tisztítok, harmonizálok az Égiekkel, utána pedig lecsatornázom a válaszokat és a személyiség jellemzést mondom el.
   Ha egyből szeretnél tisztítás nélkül választ kapni a kérdéseidre, megkaphatod – mástól, de vagy sehogy nem tudod megvalósítani a lecsatornázott információkat, vagy csak valamilyen mértékben. Olyan is szokott történni, hogy a tisztítás után, más élethelyzet alakult ki, más lesz a megoldási irány, hiszen az jobb lesz számodra.
   Földi hasonlattal élve: pl. a nyaralásod alatt lebarnult bőrödet szeretnéd megmutatni pl. a barátnődnek, de mielőtt megmutatnád, tetőtől talpig felcsap egy kamion sárral, lehet találgatni, hogy mennyire vagy barna, de az csak lehetséges variáció. Mit tudsz tenni? Lezuhanyozd magadról a sarat, így megláthatják az igazi lebarnult bőrszínedet.
   Tehát a tisztítás, harmonizálás előfeltétele az információk lecsatornázásának!
   Én így dolgozom, ennek következményeként igazol vissza az élet, és emiatt fordulnak újra hozzám következő alkalomra a kedves vendégek, vagy ajánlanak tovább a családtagjaiknak, barátaiknak, ismerőseiknek.

  • A teljes diszkréció garantált. Vannak sok éve is folyamatosan visszajáró párok, házaspárok, akiknél is természetesen az információ a pár egyik fele és közöttem marad, így biztonságban érzik magukat.

  • Vannak Vendégeim, akiknek a karmáink szerint csak 1 alkalommal segítettem. Vannak, akik már kb. 10 éve havi, 2 havi rendszerességgel kérik a segítségnyújtásomat. És vannak, akik ezek közötti gyakorisággal veszik igénybe a szolgáltatásaimat.

Videó: #16. Ha csak az egyik fél van tisztítva, harmonizálva


SEGÍTSÉGNYÚJTÁSI LEHETŐSÉGEK 

I. Médiumi útmutatás és teljes harmonizálás:

   I.1. Médiumi útmutatás teljes harmonizálással
Az egyéni beszélgetés a test, aura, lélek, előző életek, személyiségjegyek, munka, anyagi helyzet,
emberekkel való kapcsolatok, ingatlanok, terek, autók, blokkok, átkok, sors, stb. tisztításával, majd harmonizálással folytatódik. Utána pedig a médiumi (tisztánlátó, tisztánérző, tisztánhalló, stb.) képességeimmel lecsatornázom az Égiektől azt az információt, amit az adott napon szükséges tudnod.
A döntést mindig TE hozod meg! Érzelmeidre hallgass, vagy inkább a tudatodra? A megoldást a lelked adja meg! Az 1. alkalommal személyiségedet, személyiségeiteket jellemzem asztrológia, kronobiológia és médiumi csatornázás által.
A válaszoknál légy szíves írd le a hallottakat!
Az első alkalom kb. 2 óra, a második alkalomtól az időintervallum 45 perctől 2 óráig tarthat, attól függően, hogy mennyi történést kell harmonizálni és mennyi kérdésed van.

   I.2. Médiumi útmutatás teljes harmonizálással RÖVIDÍTETT BESZÉLGETÉSI IDŐVEL
(A 2. alkalomtól lehet választani.)
Elmondod a legutolsó beszélgetés óta eltelt idő történéseit, kérdéseit. Letesszük a telefont, vagy kikapcsoljuk a video chatet. Én folytatom a teljes harmonizálást, mintha a telefon végén vagy video chatnél a kamera másik oldalán lennél. Ez idő alatt megcsinálok mindent, majd kb. 40-45 perc múlva felhívlak, és a válaszokat megbeszéljük. Így lerövidül kb. 40-45 perccel az aktív életből való kiszakadásod.
Amíg nem vagyunk telefonos vagy video kapcsolatban, nyugodtan végezheted a pozitív tevékenységeidet!
A válaszoknál légy szíves írd le a hallottakat!

   I.3. Médiumi útmutatás teljes harmonizálással RÖVIDÍTETT BESZÉLGETÉSI IDŐVEL, E-MAIL VERZIÓVAL
(A 2. alkalomtól lehet választani.)
Ez azt jelenti, hogy legkésőbb a megbeszélt időpont előző nap estjéig megküldöd e-mailben a legutolsó beszélgetés óta eltelt idő történéseit, kérdéseit. Én elkezdem a teljes harmonizálást, mintha a telefon végén vagy video chatnél a kamera másik oldalán lennél. Ez idő alatt elvégzem a tisztítást és a harmonizálást, majd a megbeszélt időpontban felhívlak, és a válaszokat megbeszéljük. Így lerövidül kb. 10-30 percre az aktív életből való kiszakadásod a kb. 1-1,5 óra helyett.
Amíg nem vagyunk telefonos vagy video kapcsolatban, nyugodtan végezheted a pozitív tevékenységeidet!
A válaszoknál légy szíves írd le a hallottakat!

II. Rövid harmonizálás:

   II.1. Médiumi útmutatás rövid harmonizálással KÉRDÉSEK MEGVÁLASZOLÁSÁVAL
A 2. alkalomtól lehet választani, ha már voltál nálam legalább egyszer egy teljes harmonizáláson.
A teljes harmonizálástól 1 hónapon belül lehet kérni.
A megbeszélt időpontban blokk, átok, sors, csakra, ingatlanok, ingóságok, életterületek, kapcsolatok, stb. harmonizálása történik kb. 10 percben és utána a kérdésre lecsatornázom a válaszokat.
A válaszoknál pedig légy szíves írd le a hallottakat!
(Tarthat 10 perctől akár 1 óráig is.)

   II.2. Rövid harmonizálás KÉRDÉSEK MEGVÁLASZOLÁSA NÉLKÜL
A 2. alkalomtól lehet választani, ha már voltál nálam legalább egyszer egy teljes harmonizáláson.
A teljes tisztítástól 1 hónapon belül lehet kérni.
A megbeszélt időpontban blokk, átok, sors, csakra, ingatlanok, ingóságok, életterületek, kapcsolatok, stb. tisztítása, harmonizálása történik kb. 10 percben.
Amikor elkezdem a tisztítást, megírom, hogy most kezdtem, így ha szeretnél, rá tudsz hangolódni, de bármilyen pozitív tevékenységet végezhetsz nyugodtan.

   II.3. MINDENNAPI RÖVID HARMONIZÁLÁS
A 2. alkalomtól lehet választani, ha már voltál nálam legalább egyszer egy teljes harmonizáláson.
A megbeszélt napokon, lehet, hogy tetszőleges időpontban blokk, átok, sors, csakra, ingatlanok, ingóságok, életterületek, kapcsolatok, stb. tisztítása, harmonizálása történik kb. 10 percben, ahány napon – heten keresztül szeretnéd naponta 1 alkalommal.
Ekkor nem vagyunk kapcsolatban telefonon, csak csinálom minden nap. 

A teljes és rövid harmonizálásnál a vendégeim a legkülönbözőbb gyakorisággal kérik a segítségemet:
– HETI TÖBBSZÖRI: ha nagyon nagy megoldandó feladattal (problémával) kell megbirkóznia.
– HETENTE.
– 2 HETENTE,
– HAVONTA (ez a leggyakoribb), stb.


A teljes harmonizálás és a rövid harmonizálás közötti különbség földi hasonlattal:

– TELJES HARMONIZÁLÁS: haladnak a megoldandó feladataid.
– RÖVID HARMONIZÁLÁS: haladgatnak a megoldandó feladataid.

 

Szeretettel: Körtvélyesi Anita médium (tisztánlátó, tisztánhalló, tisztánérző)


VENDÉGEK TAPASZTALATAI 

Egy Magyarországon élő vendég tapasztalata a MINDENNAPI HARMONIZÁLÁSRÓL, aki külföldön tartózkodott

“Sziasztok!
Anitát hosszú évek óta ismerem, személyes tisztítást gyakran 2-3 havonta kérek Tőle. Viszont most először kértem hosszabb tisztítást, mivel családommal, indiai férjemmel és 1,5 éves kislányommal Indiába látogattunk. Mindezt olyan időszakban, amikor teljes bizonytalanság volt mindenhol a jelenleg is tartó korona vírus miatt. Anita elvállalta hogy 14 napon át tisztít és védelmez minket technikáival. Ez megnyugtató volt nagyon. 🙂 Az utazás első hete békében és csodásan telt, de a 2. hét végén kezdődtek az aggodalmak. Repülőgépünket törölték, amivel hazajöhettünk volna, csak konzuli segítségben bízhattunk. Az sem volt biztos hogy a férjem ( mivel nem magyar állampolgár ) visszatérhet velünk Magyarországra. Mindeközben Anitával napi kapcsolatban voltam, nehézségeinkről folyamatosan tudott. Volt hogy egy nap többször is tisztított minket nem csak egyszer. Isteni elrendezésben végül hazatérhettünk, mindannyian egészségesen, egy repülővel és a férjemet is simán beengedték az országba.
Szívem első sugallatából szeretettem ajánlom Nektek Anitát!!
Fruzsi”

Egy külföldön élő vendég tapasztalata

“Anitaval mar ket eve ismerjuk egymast, ez alatt az ido alatt szemelyiseg jellemzes, csakra tisztitas, energia felroltes es Fold anya beavatason vettem reszt. Mivel evek ota kulfoldon elek ezeket jobbara Skype -on keresztuli talalkozokon oldottuk/oldjuk meg. Ezek immaron havi remdszeresseggel tortennek. Az interneten keresztul torteno tisztitasok es energiafeltoltesek soran ugyanazokat az energiakat es behatasokat erzekelem mint szemelyes talalkozasnal, mivel ha Magyarorszagra latogatasok soran volt reszem ebben a megtapasztalasban is. Az Anitaval torteno meeting-ek soran mind a testi- szellemi tisztitas, feltoltodes; lelki egyensuly “helyrebillentese” a spriritualis vilag megismerese es megertese, a sajat eletem es sorsom megismerese es elfogadasara van lehetosegem. Amivel elek is. Koszonom szepen Anita.
Racz Bettina, London , Anglia”

Egy másik magyarországi városban élő vendég tapasztalata

“Anitát körülbelül 10 éve ismerem, egy “véletlen” folyamán találtam rá egy újsághirdetésben az egyik szépészeti szolgáltatására. Kellemes melegségérzet járt át amikor megláttam a nevét és ezt a lehetöséget. Mosolyogtam magamban, mert én nem voltam az a típusú ember, aki szépségszalonokba jár. De nem kérdőjeleztem meg az első megérzésem, bejelentkeztem, nagyon oda húzott a szivem. Az első találkozás alatt kiderült hogy spirituális vonalon is segít az embereknek, itt leesett a tantusz mit is keresek én ott! A második alkalommal már meditációs est keretein belül találkoztunk. Késöbb ahogyan egyre szélesítette a tudását, annál változatosabb módon ismerhettem meg önmagam. Általa volt részem sorselemzésben, energetikai kezelésben, kártyát vetett, közösen meditáltunk,kronobiológiai elemzést készített nekem, és még számtalan más módon segített hozzá hogy a sorsom útját járjam. Minden találkozás után frissen,feltöltődve és boldogan távoztam, tisztán látva a céljaimat magam előtt. 2012-ben külföldre költöztem, onnantól kezdve csak skype-on tudtunk videóhívással kapcsolatot tartani, igényem szerint megbeszéltünk egy-egy időpontot és minden zajlott a régiben. A beszélgetés hatásossága ugyanolyan maradt, a kezelés pedig mindig meghozta a várt eredményt. – nem mellesleg a szoros napirendem mellett külön hálás voltam hogy a saját otthonomban, utazás nélkül tudunk beszélni, ez ott akkor felbecsülhetetlen fontosságú volt-. Évente egyszer-kétszer utaztam Magyarországra,amikor tehettem bejelentkeztem személyes konzultációra, de az időm szűkében gyakran előfordult hogy ettől függetlenül is a skype beszélgetést választottam, ugyanis a kezelés ugyanolyan hatást ért el olyankor is. Azóta megszületett az első gyermekünk, mondanom sem kell hogy Anita segített az egész várandósságom alatt, majd a születést követő időszakban is rendszeresen konzultáltunk, továbbra is online. Nagyon sok segítséget kaptunk,és kapunk a mai napig amiért nagyon hálásak vagyunk, és nem csak a mi életünk útja kevésbé rögös a segítsége által, hanem a családtagjaink és barátaink is tapasztaltak pozitív változásokat a saját életükben! Számunkra Anita testesíti meg a hiteles és korrekt segítőt,amit az elmúlt sok-sok év igazol.
Ónodi-Bereczki Vera”

 

 

Hozzászólások lezárva.