Szolgáltatások

Tisztítás, energiával feltöltés

Tisztítás, energiával feltöltés
A négyszemközti találkozás során a tisztítás blokkok, manipulációk, átkok, szerelmi kötések leszedésével, szellemek elküldésével kezdődik, majd különböző területek (pl. személyiségjegyek, anyagi helyzet, munka), emberekkel való kapcsolatok és előző életek tisztításával folytatódik.

Meditációs és mantra est

Meditációs és mantra est
Az estek alatt tisztulsz, feltöltődsz energiával, boldogabbá, harmonikusabbá válsz, hasonló gondolkodású embereket ismersz meg, és kerülsz hozzájuk közelebb. A sámándobos tisztítás, valamint a meditációban, mantrázáskor a további tisztítások, feltöltődések, a zene, ének, esetleg tánc, a beszélgetések, mind előre segítenek az...

Föld Anya beavatás

Föld Anya beavatás
Ha nagyon nagy amplitúdóval éled az életed, és a csodálatos idők után nagyon mélyre kerülsz, ez legyen bármilyen területe az életednek (párkapcsolat, anyagi helyzet, munka, stb.), akkor a Föld Anya beavatás által megtalálhatod a középpontodat. Ennek következtében kisebb „kilengéssel” fogod megélni az életed minden pillanatát.

Kundalini beavatás

Kundalini beavatás
Ha nem vagy még azon a spirituális szinten, amire vágysz, akkor segít Neked feloldani a tudatalattidban lévő blokkokat, félelmeket, rávilágít negatív hitrendszereidre, amelyeket aztán könnyedén elengedhetsz. Párkapcsolatod és szexuális életed is harmonikusabbá fog válni.

Torna

Torna
A szív- és vérkeringést javító, gerinckímélő, alakformáló gyakorlatok minden izomcsoportot megmozgatnak. Az óra sok nyújtással és intim tornával van színesítve. Az óra vége relaxációval zárul. Minden korosztálynak ajánlott, valamint nőknek és férfiaknak egyaránt.

Egészség jóga

Egészség jóga
A gerinc- és hatha jóga gyakorlatok, a szervekre való koncentrációk, az intim torna és a relaxáció, vagy meditáció során elért test - lélek - szellem egysége segít abban, hogy egészségesebbé, boldogabbá, harmonikusabbá és szeretetteljesebbé válj.

Lélekút Elvonulás Tábor

Lélekút Elvonulás Tábor
A balatoni víz látványának, a tiszta levegőnek, a Nap szépséges fényének és a környék csodálatos kisugárzásának környezetében szeretném Neked átadni a tudásomat, és ezáltal duplán, triplán tudsz fejlődni, mind lélekben, mind a fizikai tested gyógyulásában, mind a gondolataid helyes irányba igazításában.

Hozzászólások lezárva.