Kundalini beavatás

Ha nem vagy még azon a spirituális szinten, amire vágysz, akkor segít feloldani a tudatalattidban lévő blokkokat, félelmeket, rávilágít negatív hitrendszereidre, amelyeket aztán könnyedén elengedhetsz. Párkapcsolatod és szexuális életed is harmonikusabbá válhat.

MIBEN SEGÍTHET NEKED A KUNDALÍNI BEAVATÁS?
  • Megemelkedik a tudatosságod.
  • Megfelelő időben képes leszel magadhoz vonzani az általad kívánt dolgokat, amiket a sorsod szerint meg kell élned.
  • Mindennemű örömödet harmonikusabb szinten tudod megélni.
  • A párodat a lehető leghamarabbi időpontban megismerheted.
  • A párkapcsolatod harmonikusabban, vagy harmonikusan fog működni.
  • A szexuális életed a legmagasabb szintre emelkedik fel. Az életenergiádat önmagad és párod erősítésére tudod felhasználni.

BEAVATÁS FOLYAMATA 

TÁV harmonizálás keretében telefon, Messenger, Skype, Viber, WhatsApp lehetőségekkel, ha már harmonizáltalak, és ha még nem. Mindkét esetben ugyanaz a folyamat:

– Először elvégzem a tisztítást, harmonizálást, és ha szeretnéd, a kérdéseidre lecsatornázom a választ;
– majd elmondom a Kundalini beavatás lényegét, és elvégzem a beavatást.

A töltések, harmonizálások, útmutatások, beavatások ugyanúgy működik távban és ugyanolyan erővel, mintha egy térben lennénk, csak egy kicsit nagyobb térben vagyunk.

Szeretettel: Körtvélyesi Anita médium (tisztánlátó, tisztánhalló, tisztánérző)

 

VENDÉGEK VÉLEMÉNYEI, TAPASZTALATAI
1.

“A Kundalini beavatáson is részt vettem.Ez is erősíti a földi energiákat, ezért javamra szolgált.
A tapasztalatom ezzel kapcsolatban az, hogy mélyíti a testi kapcsolat által a lelki kötődést.Felerősíti a partnerben az örömöt és a gyönyör utáni vágyat.Ragaszkodóbbá tette a partneremet.A lelki kapcsolódás magasabb szintre lépett a testi kapcsolat után.
Más területeken a gyönyör megélése is fokozottabb, de ezt már korábban is így éltem meg( ha egy festői tájat látok, ha kellenes dolgokkal foglalkozok, ha egy csodás művészeti alkotást nézek stb.)
Köszönöm a segítséget és hogy részese lehettem a beavatásnak!
Laura :)”

2.

“Ez az energia rengeteget segít abban,hogy megélhessük valós önmagunkat és ennek következtében olyan változásokat hoz az ember életébe,amire álmában sem számított! Olyan pozitív erővel bír,hogy utána olyanokkal ismerkedhetünk meg,akik fontos részesei lehetnek az életünknek,akár párkapcsolati jelöltek is!”

Hozzászólások lezárva.